Jdi na obsah Jdi na menu
 


 

 

Líbí se ti Jesse McCartney?

a) jasan

b) ujde

c) líbí ale nejsem jeho fanynka

d) ne

e) fuj

 

Líbí se ti Zac Efron?

a) jasan

b) ujde

c) líbí ale nejsem jeho fanynka

d) ne

e) fuj

 

Líbí se ti Pink?

 a) jasan

b) ujde

c) líbí ale nejsem její fanynka

d) ne

e) fuj

 

Líbí se ti Rihana?

a) jasan

b) ujde

c) líbí ale nejsem její fanynka

d) ne

e) fuj

 

Líbí se ti Ashley Tisdale?

a) jasan

b) ujde

c) líbí ale nejsem její fanynka

d) ne

e) fuj

 

Líbí se ti Leoš Mareš?

a) jasan

b) ujde

c) líbí ale nejsem jeho fanynka

d) ne

e) fuj

 

Líbí se ti Skupina Tokio Hotel?

 a) jasan

b) ujde

c) líbí ale nejsem jejich fanynka

d) ne

e) fuj

 

Líbí se ti Jirka Mádl?

a) jasan

b) ujde

c) líbí ale nejsem jeho fanynka

d) ne

e) fuj

 

 

Líbí se ti Vojta Kotek?

 a) jasan

b) ujde

c) líbí ale nejsem jeho fanynka

d) ne

e) fuj

 

Líbí se ti Avril Lavigne?

 a) jasan

b) ujde

c) líbí ale nejsem její fanynka

d) ne

e) fuj

 

Napište do komentáříků!!! Majdos a Kajdos

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

All internet will be CRASHED with XEvil!?

(Latonyacom, 23. 2. 2018 11:14)

Tato zpráva je zde zveřejněna pomocí programu XRumer + XEvil 4.0
XEvil 4.0 je revoluční aplikace, která může obejít téměř veškerou ochranu proti botnetu.
Captcha Rozpoznávání Google (ReCaptcha-1, ReCaptcha-2), Facebook, Yandex, VKontakte, Captcha Com a více než 8,4 milionu dalších typů!

Četl jste to - to znamená, že to funguje! ;)
Podrobnosti na oficiálních stránkách XEvil.Net, je bezplatná demo verze.

žtrretrtuž10.10.2020

(fetfddghržetztrtrhgtthetrt, 6. 11. 2010 19:49)

čfdcwrdsb gegnh egtg v gdfcv dgfbv vvtdgd fffeegg .

Ahojky,super blog.

(romiš, 16. 7. 2009 21:35)

1D
2A
3B
4A
5A
6A
7E
8B
9B
10A

Odpovědi

(Kajdos(zakladatelka), 29. 10. 2008 18:00)

1.B
2.A
3.A
4.A
5.A
6.C
7.E
8.A
9.D
10.A